15 Temmuz Halı Saha Futbol Turnuvası Final Maçı İle Sona Erdi

Ladik Belediye Başkanlığı tarafından ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen halı saha futbol turnuvası final maçı ile tamamlandı.

2 grup ve 10 takımdan oluşan futbol turnuvasında Ladik Belediyesi ve Esnafspor finalde karşı karşıya geldi. İzleyenlere adeta futbol ziyafeti çeken her iki takım oyuncuları sahada sergiledikleri hünerleriyle de tribünlerden alkış topladı. Son dakikaya kadar çekişmeli geçen maçı Esnafspor  2-1 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Karşılaşmayı İlçe Kaymakamımız Harun Arslanargun, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, protokol mensupları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar izledi.

Maçın ardından takımların kupaları verilirken, turnuvanın şampiyonu Esnafspor’a kupasını İlçe Kaymakamımız Harun Arslanargun, 2. Olan Ladik Belediyesi’nin kupasını ise Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel takdim etti.

Başkan Özel, turnuvaya katılan takımların hepsini ayrı ayrı tebrik ettiğini belirterek, final müsabakasında 15 Temmuz Şehitlerini anma anısına yakışır bir mücadelenin sergilendiğini ifade etti.