29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni İle Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 97. yılı kutlama etkinlikleri, 28 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 13.00’da Ladik Hükümet Konağı önündeki Atatürk heykeline çelenk sunma töreni ile başladı.

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulması, saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programa; İlçe Kaymakamı Nurullah Kaya, Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Cumhuriyet Savcısı Yasin Eraslan, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Tören sonrası Başkan Özel verdiği demeçte: “97. yıl dönümüne ulaştığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın kutlama etkinliklerine çelenk sunma töreni ile başladık. Milli iradenin ve demokrasinin en büyük teminatı olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.