Ak Parti Ladik İlçe Başkanlığı’nda Bayramlaşma Milletvekili Demircan’ın Katılımıyla Gerçekleşti

AK Parti Ladik İlçe Teşkilatı, AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan’ın katılımıyla Kuledibi Aile Çay Bahçesi’nde bayramlaşma yaptı.

AK Parti Ladik İlçe Başkanlığı’nda bir gelenek haline gelen bayramlaşma programına teşrif eden Milletvekili Demircan, partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti İlçe Başkanı Recep Dirican, programa katılan tüm partili üyelere teşekkür ederken, tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri hakkında da değerlendirmelerde bulunup, tüm teşkilat mensuplarının ve ilçe halkının bayramını tebrik etti.

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel ise, Milletvekili Demircan’a ilçeye teşrifleri için teşekkür ederek, tüm partililerin ve hemşerilerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Ladik Belediyesi Kuledibi Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleşen bayramlaşma merasimine; AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Ak Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, Ak Parti Ladik İlçe Teşkilatı, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.