Ak Parti Ladik İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu

Ak Parti Ladik İlçe Teşkilatı iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican’ın, AK Parti ailesi için Belediye Mavi Göl Tesisleri’nde verdiği iftar yemeğine; Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, MHP Ladik İlçe Başkan Yardımcısı Dinçer Sancı, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Düzgün, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Anıl Maden, Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları ve aileler katıldı.

Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği iftar yemeğinde Başkan Özel, “Rabbime şükürler olsun ki, huzur ve mutluluk içerisinde AK Parti ailesi olarak aynı sofra etrafındayız. Bu mutlu tablo için değerli ilçe başkanımıza ve ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ederim. Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bizi daha nice sofralarda, aynı halka etrafında buluştursun.” şeklinde konuştu.