Alo Çöp Taksi Hizmete Başladı

Belediyemizin çevre kirliliğiyle mücadele kapsamında başlattığı ‘Alo Çöp Taksi’ uygulamasıyla, vatandaşların ihbarı üzerine cadde ve sokaklardaki atıklar hemen toplanıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmaya başlanan ‘Alo Çöp Taksi’ adlı kamyonla, gün içinde cadde ve sokaklarda dolaşılarak, biriken çöpler toplanıyor. Vatandaşların ihbarının da dikkate alındığı uygulamada, belirtilen yere araçla kısa sürede ulaşılarak, kötü görüntü ortadan kaldırılıyor.

Çöp Taksi uygulamasının özellikle çarşı merkezinde hizmet verdiğini söyleyen Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, "Ladik Belediyesi olarak şehrimizin temizliğini kısa sürede sağlamayı hedefliyoruz. Tabi bu konuda vatandaşlarımızın da duyarlı olması gerekiyor. Ekiplerimiz ne kadar temizlik faaliyeti yaparsa yapsın, asıl olan kirletmemektir. Bu şehir hepimizin, gelecek nesillere temiz bir çevre, temiz bir Ladik bırakalım. Alo Çöp Taksi hizmetimize yapacağınız ihbarlarınızı 7/24, 0 543 405 4125 numaralı telefonumuzu arayarak yapabilirsiniz.” dedi.