Başkan Özel, 23 Nisan’da Makamını Çocuklara Devretti

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneğini gerçekleştirerek, koltuğunu bir süreliğine Atatürk İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Janset Berfu  Ertuğ’a devretti.

Bütün öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Özel, kendisini ziyaret eden Atatürk İlkokulu İzci Grubu öğrencilerine belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgi vererek, çocukların taleplerini dinledi.

Makamında küçük konukları ile Okul Müdür Yardımcısı Nurettin Kılıç ve Sınıf Öğretmeni İzci Lideri Ahat Aygün’ü ağırlayan Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, öğrencilerin isteklerini dinledikten sonra koltuğunu bir süreliğine  Canset Ertuğ’a bıraktı. Başkan Özel’den koltuğu devir alan Janset Berfu Ertuğ’un talimatları; çocuk parklarının tüm mahallelere yapılması, okulların çevresine park yapan araçların, özellikle büyük araçların kaldırılması ve çocukların doğayla iç içe olması, doğayı daha çok sevmesi için izci evlerinin yapılması oldu.

Janset Berfu Ertuğ’un talimatlarıyla ilgili açıklama yapan Başkan Özel, gerekli çalışmaların en kısa zamanda yapılacağını ifade edip,  kendisini ziyaret eden öğrenciler ve öğretmenlere teşekkür etti. Başkan Özel; “Çocuklarına bayram armağan eden belki de dünyadaki tek ülkenin insanlarıyız, yöneticileriyiz. O nedenle çocuklarımıza hizmet etmek, onlara vizyon kazandırmak, misyon sahibi olarak yetiştirmek hepimizin görevi. Bu noktada bizler de elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın çocuklarımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ziyaret sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler veren Başkan Özel, konuklarıyla hatıra fotoğrafı çekindi.