Başkan Özel Bayramda Hemşerileriyle Kucaklaştı

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm hemşerilerini makamında ağırladı.

Ladik Belediyesi’nin geleneksel olarak gerçekleştirdiği bayramlaşma programı, Ramazan Bayramı’nın birinci günü saat 11.00’da, belediye başkanlık makamında gerçekleşti.

Yoğun ilgilinin olduğu bayramlaşma programına büyüğünden küçüğüne çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar ve belediye personelinin de yer aldığı bayramlaşmada, Ladik Belediyesi hizmet binası gelen konuklarla doldu taştı.

Tebrikleri makamında kabul eden ve misafirleriyle yakından ilgilenen Başkan Özel, bayramlaşmaya gelen bütün misafirlerle tek tek kucaklaşıp, samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Konuklarına iyi bayramlar dileyen ve ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Özel  “Manevi duyguların zirveye ulaştığı, paylaşma ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayını uğurlarken, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günlerde sevgi, saygı, kardeşlik ve dostluk duyguları en yoğun şekilde yaşanır. Bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik ve arkadaşlık duygularının güçlendiği müstesna günlerdir. Hepimizin bildiği gibi üzüntüler paylaştıkça azalır, mutluluklar ise paylaştıkça çoğalır. Ayaklarınıza sağlık, bizleri bu özel günde yalnız bırakmayarak, ziyadesiyle mutlu ettiniz. Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle…” dedi.

Güzel ve samimi anların yaşandığı, hoş sohbetlerin olduğu bayramlaşmada konuklara kolonya, şeker, çikolata ve çay ikram edildi.