Başkan Özel Bolat Mahallesi’nde Tamamlanan Yol Çalışmalarını İnceledi

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Meclis Üyeleri; Orhan Yılmaz ve Kadir Akman, Büyükşehir Ladik Fen İşleri Şube Müdürü İhsan Kırbıyık, Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Hakan Karahan ve Şirket Müdürümüz Yavuz Kölebaş ile Bolat Mahallesi’nde tamamlanan yol çalışmalarını inceledi.

Eşzamanlı olarak ilçe genelinde çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Özel: “Bolat Mahallesi’nde, Büyükşehir Belediyemizle beton yol yapımını, Belediyemizin kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarını tamamladık. Bolat Mahallemize; 1 km’lik beton yol ve 6135 m²’lik kilitli parke taşı yolu yapıp, 1050 metretül bordür taşı döşedik. Şeffaf bir şekilde herkese eşit hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Diğer mahallelerimizde de aynı tempoda yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Takdir halkımızındır. İnsanlarımız bizlere güvendi, destek verdi. Çok ciddi bir sorumluluk taşıyoruz.  Hizmet ederken sadece ilçe halkımıza değil, Yüce Allah’a da hesap vereceğiz düşüncesini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz” dedi.