Başkan Özel Büyük Küçük Herkesle Aynı Sofrada İftar Yaptı

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlarda bakım koruma altında bulunan çocuklara, kadınlara, gençlere ve yaşlılara Ladik Kemal Kaplan Huzurevi Müdürlüğü’nce düzenlenen iftar programına katıldı.

Hilas Termal Otel’de Ladik Akçansa’nın katkılarıyla tertiplenen iftar programına; Ladik Kaymakamı Muhammet Çiftci, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Cumhuriyet Savcıları; Erkut Özçelik ve Burak Aydın, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Mustafa Akar, İlçe Emniyet Müdür V. İlhan Güler, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı, İl Müdür Yardımcıları Hamit Gümüş, Necmettin Aygün, Akçansa Müdürü Özgür Demir, Ladik Kamu Kurum Amirleri, Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Bağlı kuruluşların amirleri, personel, bakım ve koruma altında bulunan çocuklar, gençler, kadınlar ve yaşlılar katıldı.

İftar programına katılanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, birlikte iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek: “Dinimizde, ‘büyüklerine saygı, küçüklerine sevgi göstermeyen bizden değildir’ diye buyuruyor. Birbirimizi seveceğiz ki; mutlu olacağız. Birbirimize saygı göstereceğiz ki; huzur içerisinde yaşayacağız. Dolayısıyla bu salonda büyükler ve küçükleri bir arada görmek mutlulukların en güzeli. Bu güzel iftar sofrasında birlikteliğimizi sağlayan Huzurevi Müdürümüz Hasan Kalın’a ve Akçansa Müdürümüz Özgür Demir’e herkes adına teşekkür ederim” dedi.

İftar programında Havza Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yaşlılarından Bayram Bat programa katılanlara kaval dinletisi yaparken, Ladik Kemal Kaplan Huzurevi Din Görevlisi Ömer Faruk Güney Kuran-ı Kerim tilaveti yaptı. İftar programının ardından tüm katılımcılar semaver çayı eşliğinde hoş sohbet ettiler.