Başkan Özel Büyükalan Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, beraberindeki belediye ekipleri ile birlikte ilçe genelindeki tüm kırsal mahalleleri ziyaret ediyor.

Özel, ziyaret ettikleri mahallerde genç yaşlı, kadın çocuk tüm vatandaşlarla yakından ilgileniyor ve hem mahallenin hem de vatandaşların ihtiyaçlarının olup olmadığını yerinde denetliyor.

Büyükalan Mahallesi Muhtarı Vedat Yüksel’in hanesine konuk olan Özel, burada at çiftliğini gezip, Büyükalan ve Büyükalan’a bağlı Fundaoğlu Sokak’ta yapılması planlanan yollar içinde incelemelerde bulundu. Büyükalan’daki yapılacak yol çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Özel, görev süreleri içerisinde tüm mahalle yollarının yapılacağını belirterek, "Gerek şehir merkezimizin gerekse de kırsal kesimin yolları konusunda oldukça titiz davranıyoruz. Görev süremizin sonuna kadar Allah’ın izniyle ilçemizdeki tüm mahallelerimizin yollarını yapacağız. Bu anlamda kırsal kesimdeki yol çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Büyükalan Mahallemiz gerçekten çok güzel ve doğa harikası bir yer.  İnsan burada huzurun ve dinginliğin kapılarını aralıyor. İnşallah bu güzel mahallemizin en yakın zamanda yollarını yapacağız. Değerli Muhtarımız Vedat Yüksel’e ve ailesine de misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.