Başkan Özel, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Samsun Programına Eşlik Etti

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, kentsel dönüşüm - altyapı yatırımlarının temel atma ve açılışını gerçekleştirmek üzere ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u Samsun programına eşlik etti.

Bakan Kurum Samsun programında; AK Parti İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi ziyaret edip, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Saathane Meydanı'nda yürüttüğü çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarını inceledi. Canik’te kentsel dönüşüm – altyapı yatırımları temel atma ve açılış törenini gerçekleştiren Bakan Kurum, ardından Soğuksu ve Gaziosmanpaşa mahallelerinin kentsel dönüşüm alanları ile Toybelen Yeni Sanayi Sitesi alanını inceledi. Samsun Valiliği’ni de ziyaret eden Bakan Kurum, burada Valilik Şeref Defteri'ni imzalayıp, programını İl Koordinasyon Değerlendirme Toplantısı sonlandırdı.