Başkan Özel’den Muhtarlar Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, 19 Ekim “Muhtarlar Günü” nde bir mesaj yayınladı.

Başkan Özel mesajında ​​şu ifadelere yer verdi: “Muhtarlık; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın temel yapı taşlarından yani, yerel demokrasinin en eski örneklerini temsil ettiğimizdir.

Toplumumuzda çok önemli biri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan muhtarlık idaresi, yüzyılları aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır.

Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü vazifesi gören muhtarlarımız, aynı zamanda halkımızın da sesi oluyor. Vatandaşlarımız ile bire görüşme ve araştırmaların planlama konusunda olanlara muhtarlarımız, bu konuda ve taleplerimizde yerel yönetimler daha da bizlere ulaştırma konusunda de görüşüyorlar.

Muhtarlık, fedakârlık ve sevgi kurma bir görevdir. Muhtarlarımız ise, bu zorlu ve büyük özveri gösterebiliyor, bu da en iyi şekilde yerine getirerek çalışıyorumlar.

Bu duygu ve düşünceler, şehrimize büyük emek ve içerikler olan, ilçemizin 67 mahallesinde vatandaşlarımızın geçmişi bizlere ileten, vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesi alıyor, mahallelerimizin bulunduğu ve işbirliği hususunda çözüm ortaklığı ... ... ortak çalışanlar çalışmalara atacağımız, yaşam ve mutlu bir yaşam diliyorum. “Dedi.