Başkan Özel’e Tekkeköy’den Süpriz Hayırlı Olsun Ziyareti

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel'e, Tekkeköy MHP İlçe Başkanı, önceki dönem İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ile önceki dönem AK Parti Tekkeköy Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu başkanı istedi. Başkan Özel'e yeni görevinde başarı dileyen, özel'i tebrik ettiler.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri Ladik'in ilk kadın belediye başkanı başkanı Nurhan Yapıcı Özel'e Tekkeköy MHP İlçe Başkanı, önceki dönem İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve AK Parti Tekkeköy Kadın Kolları Başkanı ve teşkilatı . Başkan Özel, “Tekkeköylü kardeşlerim bugün bana sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, duygu dolu güzel anlar yaşattılar. Allah hepsinden razı olsun. Rabbim birlik beraberliğimizi daimi kılsın. Nazik ziyaretleri için değerli ekibime ayrı ayrı teşekkür ediyorum ”ifadelerini kullandı.

Sıcak ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyaret, Başkan Özel'in konuklarıyla hatıra fotoğrafı çekildiğinde son buldu.