Başkan Özel Halk Pazarında Maske Dağıttı

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, ilçemiz halk pazarına gelen vatandaşlara maske dağıtarak, sosyal mesafe kurallarına uymalarını ve sebze meyveye elle temas etmemelerini rica etti.

Çarşamba günleri kurulan halk pazarında denetimlerin aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Salgınla ancak birlikte hareket edersek başa çıkabiliriz. Biz Ladik Belediyesi ve tüm kurumlarımızla beraber koronavirüse karşı savaşımızı açtık. Fakat bizim aldığımız önlemlerin dışında vatandaşlarımızın da kendi önlemlerini almaları gerekiyor. Dışarı çıktığımızda maske ve eldiven takmanın yanı sıra birbirimizle temastan mümkün olduğunca kaçınmalıyız. Tedbirlere riayet edip, elimizdeki en büyük silahımız olan sosyal mesafe kuralına dikkat etmeliyiz. Hijyen ve korunma kuralları kapsamında önlemlerini alarak pazara gelen tüm hemşerilerime ve esnafımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.