Başkan Özel Hamit Mahallesi’nde Yapılan Yol Çalışmalarını İnceledi

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Hamit Mahallesi’nde yapılan parke döşeme işlemini gerçekleştiren personeli ziyaret edip, yapılan yol çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Ladik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları kış mevsimi öncesi aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürü İsmail Kubilay ve Fen İşleri teknik personelleriyle sahadaki çalışmaları takip eden Başkan Özel, taş döşeme işini yapan personelle birlikte kahvaltı yapıp, kendilerine göstermiş oldukları üstün gayret ve azimlerinden dolayı teşekkür etti.

Mahalle sakinlerinin yakın ve sıcak ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi. Şehir merkezindeki imkan ve hizmetlerin tamamını kırsal mahallelere de götürdüklerini ve Hamit Mahallesi’ndeki çalışmalarda sona gelindiğini ifade eden Başkan Özel: “ Hizmetlerimizin eşit dağıtılmasını amaçlayarak, şehir merkezimizde olduğu gibi kırsal mahallelerimizde de hummalı bir çalışma yürütüyoruz. İlçemizin her noktasında yaşayan vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması ve daha yaşanabilir bir şehirde yaşaması için imkanlarımızı seferber edip, aralıksız çalışıyoruz. Özellikle köyken mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerimizde eksiklerin tamamlanması için büyük çaba sarf ediyoruz. Personelim üstün gayret gösteriyor. Hamit Mahallesi’ndeki çalışmalarımız tamamlamak üzere. Havalar elverişli olduğu sürece tüm mahallelerimizde yol çalışmalarını sürdüreceğiz. Halkımızla el ele vererek; daha güzel, daha yaşanabilir bir Ladik hedefimize ulaşacağımızdan hiç kuşkumuz yok.” dedi.