Başkan Özel Hastaları Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Ladik Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yatılı hastaları ziyaret etti.

Ladik Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret edip ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan Başkan Özel, hastalardan alınan duaların kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, " İnancımız gereği bizim birbirimize bazı haklarımız vardır. Hasta ziyaretleri de bu haklardan birisi. Bizlerde hem inancımız hem de sosyal belediyecilik anlayışımız gereği görevlerimizi eksiksiz yapma gayretindeyiz. Yoğun iş tempomuzdan fırsat buldukça vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösteriyorum. Bu vesileyle bugün hastanemizde tedavi gören hastalarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunup, kendilerine acil şifalar diledik. Vatandaşlarımızın bu sıkıntılı zamanlarında yanlarında olmak, hayır dualarını almak istedik. Tek gayemiz ağızlardan çıkan bir dua ve yüzlerde bir tebessüm oluşturabilmek. Çünkü gönüllere girmek bizleri daha da çok mutlu ediyor. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Hastalarımız ile yakından ilgilenen doktorlarımıza, hemşirelerimize ve hastane çalışanlarımıza da çok teşekkür ediyorum." dedi.