Başkan Özel’in Kadınlar Günü Ziyaretleri

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Belediyemiz bayan çalışanları ve AK Parti Ladik Kadın Kolları Başkanı Ayşe Düzgün ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlçemizdeki tekstilleri ziyaret eden Başkan Özel ve beraberindekiler, emekçi kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayıp, kendilerine şal ve çiçek gibi çeşitli hediyeler takdim ettiler. Kemal Kaplan Huzurevi’nde bulunan yaşlıları da unutmayan Özel, bayan çalışanların ve annelerin kadınlar gününü kutlayıp, kendileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Özel, " Ladik Belediyesi olarak hayatımıza emekleriyle anlam katan kadınlarımızı bu özel günlerinde unutmadığımızı göstermek adına ilçemizdeki tekstillerde çalışan emekçi kadınlarımızı ve huzurevindeki yaşlı annelerimizi ziyaret edip, hediyelerini takdim ettik ve kadınlar gününü kutladık. Başta şehit, gazi anneleri ve eşleri olmak üzere, toplumun yapı taşını oluşturan, ailenin temel unsuru, şefkatin ve sevginin simgesi olan tüm kadınlarımızın bu özel gününü kutluyorum.” dedi.