Başkan Özel İş Adamlarıyla Kahvaltı Da Buluştu

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, (LAYSİAD) Ladikli Yönetici ve Sanayici İş Adamları Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda Samsun’dan gelen iş adamlarıyla kahvaltıda buluştu.

Ladik Yaylası’nda düzenlenen kahvaltıya AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Nurhan Yapıcı Özel, Laysiad Başkanı Sayın Zafer Dilmen, iş adamları ve dernek üyeleri katıldı.

İlçenin ve güncel konuların değerlendirildiği kahvaltıda konuşan LAYSİAD Başkanı Zafer Dilmen: “ Bu tür etkinlikler düzenleyerek hem üyelerimizin kaynaşması, hem de üyelerimizin sosyal ve ekonomik konularda istişarede bulunmalarını sağlıyoruz. İlçemizle ilgili bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Kahvaltımıza teşrif eden başta Sayın Vekilimiz Yusuf Ziya Yılmaz’a, Belediye Başkanımız Sayın Nurhan Yapıcı Özel’e, Samsun için çalışan tüm iş adamlarımıza ve dernek üyelerimize çok teşekkür ederim.” dedi.

Kahvaltı sonrası Samsun Milletvekili Sayın Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindekileri Başkanlık Makamında ağırlayan Başkan Özel, konuklarıyla sohbet ederek, Ladik ile ilgili istişarelerde bulundular. Milletvekili Yılmaz ve iş adamlarını uğurladıktan sonra konuşan Başkan Özel:  “ İlçemize yapılacak olan tüm projelerde elini taşın altına koyan Laysiad üyelerimiz ve Samsun için hizmet veren iş adamlarımızla birlikte bugün Ladik manzarası eşliğinde tertemiz bir havada kahvaltı yaptık. Birlik beraberliği pekiştirmek adına güzel bir kahvaltı programı oldu. Dernek Başkanımız Sayın Zafer Dilmen’e, Laysiad üyelerine, ilçemize teşrif edip, bizleri onurlandıran Sayın Vekilimiz Yusuf Ziya Yılmaz ve iş adamlarımıza çok teşekkür ederim. Sayın Vekilimizi ve değerli konuklarımızı makamımızda da ağırlayarak ilçemizle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Bu güzel birliktelik Ladik içinde hayırlara vesile olur, İnşallah.” dedi.