Başkan Özel Karaabdal Mahallesi’ndeki Yol Çalışmalarını İnceledi

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım atağını sürdürüyor.

Karaabdal Mahallesi’nde stabilize yol yapım çalışmaları inceleyen Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı olumsuz etkilenen vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için kar yağışı öncesi mahalle içi yollarda çalışmaları hızlandırdıklarını ifade etti. Özel: “Belirlediğimiz program dahilinde kırsal mahallelerimizde sokak içlerini de stabilize ederek vatandaşlarımızın rahat bir nefes almasını sağlıyoruz. Yol çalışmalarımız, Karaabdal Mahallesi sakinlerine hayırlı olsun. Değerli hemşerilerime misafirperverlikleri, iyi dilek ve temennileri için teşekkür ediyorum. Bu soğuk havada sıcak süt hem içimizi hem de sohbetimizi ısıttı.” dedi.