Başkan Özel, Kaymakam Kaya ile Esnafı Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, İlçe Kaymakamımız Nurullah Kaya ile çarşı ve pazar esnafını ziyaret ettiler. Esnafın dertlerini dinleyip, hayırlı işler temennisinde bulunan Kaymakam Kaya ve Başkan Özel, zabıta ve polis ekipleriyle esnafa kolonya dağıtıp; sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimi gerçekleştirdiler.

Çarşı turunda esnafın dertlerini dinleyip, hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Başkan Özel, salgın tedbirleri konusunda da vatandaşlara hatırlatmalarda bulundu. Özel: “Malumunuz salgın bu aralar yine artış gösterdi. Bizler de sevgili vatandaşlarımızın sağlığı için zabıta ve polis ekiplerimizle sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimi gerçekleştirip, uyarılarda bulunduk. Temennimiz salgının bir an önce son bulması. Lütfen tedbirleri elden bırakmayalım!” dedi.