Başkan Özel Kırsal Mahallelerdeki Sathi Kaplama Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, ilçemizin muhtelif mahallelerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Ladik Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü yol yapım çalışmalarında ilçemiz; Güvenli, Kıranboğaz ve İsasofta mahallelerinde yapılan ve yapılması planlanan sathi kaplama yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Özel, Büyükşehir Belediyesi Ladik Fen İşleri Şube Müdürü İhsan Kırbıyık ve Fen İşleri Müdürümüz İsmail Kubilay ile değerlendirmelerde bulundu. Başkan Özel’e incelemelerde Meclis Üyesi Orhan Yılmaz da eşlik etti.

Ladik’te dokunmadık mahalle kalmadığını ifade eden Başkan Özel, “Biz yaşadığımız şehre, memleketimize hizmet etmekten büyük haz alıyoruz. İlçemizin en uç noktasında bile hemşerilerimizi hizmetle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ladik’i son günlerde adeta şantiye alanına çevirdik. İlçemizin dört bir tarafında çalışmalarımız devam ediyor. Var gücümüzle çalışarak hemşerilerimizin yaşam kalitelerini artırmak için gayret gösteriyoruz. Samsun Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz sathi kaplama yol çalışmalarımız hızla devam ediyor. Hizmetin ulaşmadığı mahallemiz kalmayacak. Planlanan çalışmalarımıza da en kısa zamanda başlayıp, bitireceğiz.” dedi.