Başkan Özel Kırsal Mahallelerdeki Vatandaşlarımızı Ziyaret Ederek Moral Verdi

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, koronavirüs salgını sonrası ikametlerinden ayrılamayan ve evde kalan kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımızı ziyaret ederek, moral verdi.

Vatandaşlara Covid-19 salgınına karşı alınacak tedbirler hakkında bilgilendirme yapan Başkan Özel, maskesi olmayanlara da maske verdi.

Özel: “Karamsarlığa ve rehavete kapılmadan tüm tedbirlerimizi alıp, hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın her birinin bu zorlu süreçte sıkıntıya düşmemesi için devletimizin de verdiği destekle, her zaman yanlarında olmaya ve temel ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz. Bugün de,  ‘Biz bize yeteriz’ cümlesinden yola çıkarak şehir merkezine gelemeyen kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Kendilerine salgına karşı alınacak önlemler konusunda bilgilendirme yapıp, maske ihtiyaçlarını e-devlet kanalıyla tedarik edebileceklerini, nasıl başvuruda bulunabileceklerini anlattık. Maskesi olmayan hemşerilerimize de maske verip, maske tedarik edemediklerinde Belediyemizle iletişime geçmelerini söyledik. Kurallara riayet ettiğimiz sürece; biz bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Çünkü biz virüsten daha güçlüyüz. Rabbim ağız tadımızı bozmasın. “dedi.