Başkan Özel Ladik Belediyespor’u Yalnız Bırakmadı

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, haftasonu oynanan Ladik Belediyespor – Çarşambaspor maçını tribünden takip etti.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta mücadele eden takımımız Ladik Belediyespor, sahasında oynadığı ilk maçta Çarşambaspor’a 3-1 mağlup oldu.

Takımı destelemek için tribünde yerini alan Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Ladik Belediyespor’un ilerleyen zamanlarda başarılı sonuçlar alacağını ifade etti. Özel; “ Kısa sürede kurulan takımımız, müsabakadan mağlup ayrılsa da; ilk maç için gayet iyi bir performans sergiledi. Çevremizden de takım ile ilgili olumlu düşünceler alınca; bizde memnun olduk. İnşallah ilerleyen haftalarda başarılı sonuçlar alacağız. Buna yürekten inanıyorum. Takımımıza destek olan taraftarlarımıza ve tüm futbolseverlere teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Özel karşılaşmayı Ladik Kaymakamı Harun Arslanargun, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, Ladik Belediyespor Kulübü Başkanı ve Meclis Üyesi Kadir Akman, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Sayın Taner Özden ve belediye meclis üyeleri ile birlikte izledi.