Başkan Özel Laodikea Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin Standında Yöresel Ürünleri Tanıttı

8 ilin valileri ve kadın kooperatifi temsilcilerinin video konferans ile katılım gösterdiği Kadın Kooperatifleri Batı Karadeniz Buluşması'nda, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser’e, Laodikea Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin standındaki yöresel lezzetlerini tanıttı.

Kooperatifin amacı ve hedeflerinden bahseden Başkan Özel: “Kooperatifimiz aracılığıyla Ladik’te kadın istihdamının arttırılması, gizli kadın emeğinin değerlendirilerek; bayanlarımızın ekonomiye katılımının ve ekonomik özgürlüğüne kavuşmasını sağlanması için önemli bir adım attık. İnşallah bu süreçten sonra da girişimcilik ruhuna sahip kadınlarımızın ellerinden yapılan Ladik’in lezzetlerini, bölgemizde ve ülke genelinde hem tanıtma hem de pazarlama fırsatımız olacak. Tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.