Başkan Özel Polis Haftası Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Türk Polis Teşkilatı’nın 175’inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen çelenk sunma törenine katılarak, ilçemizde görev yapan emniyet mensuplarının gününü tebrik edip, görevlerinde başarı diledi.

Başkan Özel yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan, nice fedakârlıklara göğüs gererek zor şartlarda çalışan Polis Teşkilatımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyor, tüm polislerimize görevlerinde üstün başarılar temenni ediyorum. Bu uğurda can veren kahraman şehitlerimizi de rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine ise sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.