Başkan Özel Polis ve Bekçilerin Yeni Yılını Kutladı

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, İlçe Kaymakamımız Nurullah Kaya ile yeni yıl programı kapsamında Ladik İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ve devriye atan polisler ile mahalle bekçilerini ziyaret edip, tüm emniyet mensubu çalışanlarının yeni yılını tebrik ettiler.

Özel; “İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ve devriye atan polislerimiz ile mahalle bekçilerimizi ziyaret edip, değerli emniyet mensubu kardeşlerimizin yeni yılını kutladık. Milletimizin birlik, beraberlik ve asayişi için canları pahasına gece gündüz çalışan tüm polis ve bekçilerimize görevlerinde başarılar diliyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.” dedi.