Başkan Özel Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen İle Sıfır Atık’ı Konuştu

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, bir dizi programa katılmak üzere ilimize teşrif eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Sıfır Atık’ı konuştu.

Üsküdar Belediyesi’nin Sıfır Atık Projesi kapsamında yapmış olduğu çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile görüşme yapan Başkan Özel, “ Sıfır Atık Projesi ile ilgili Üsküdar ölçeğinde yapılan uygulamaları konuşmak için Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen ile kısa ve verimli bir görüşme gerçekleştik. Sıfır Atık’ta pilot ilçe olarak çalışmalarımızı eksiksiz yapma gayreti içerisindeyiz. Bu sebeple de atık çalışmalarında örnek teşkil eden uygulamaları hayata geçiren tüm kurumlarımızla işbirliği içerisindeyiz. Kendileriyle fikir alışverişi yapıp,  bilgi ve deneyimlerinden faydalanıyoruz. Çünkü Sıfır Atık çalışmalarında ilçemizde sağlam adımlar atmak istiyoruz.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’in de katıldığı görüşmede Başkan Özel, “Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sayın Türkmen’e paylaşmış olduğu bilgiler için çok teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda tüm alt yapımızı tamamlayıp, Sıfır Atık’ta büyük bir ilerleme kaydedeceğiz.” dedi.