Başkanlar İftarı İbi Mahallesi’nde Yaptı

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’un davet edildiği, İbi Mahallesi Muhtarı Avni Ömür'ün iftar programına katılarak hemşerileriyle bir araya geldi.

İftar öncesi Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’i ziyaret eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, başkanlık makamında kısa ve hoş bir sohbet gerçekleştirip, Başkan Özel ve beraberindekilerle iftar için İbi Mahallesi’ne geçtiler.

İftar programına; Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti Samsun İl Yönetimi, AK Parti Ladik İlçe Yönetimi, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

İftar yemeği öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican ile birlikte mahalle sakinleriyle tek tek selamlaşıp, bol bol sohbet eden Başkan Özel, Ramazan’ın birlik ve beraberliğini mahalle iftarlarında aynı sofralarda paylaştıklarını ifade etti. Özel: “Ramazan ayının maneviyatını hep birlikte yaşamaya devam ediyoruz. Bugün ki iftar programı için Değerli Muhtarımız Avni Ömür’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Çok kıymetli misafirlerimizle aynı sofrayı paylaştık. Bu manzara hakikaten bizlere çok yakışıyor. Ramazan’ın birlik ve beraberliğini de mahalle iftarlarında aynı sofralarda paylaşıyoruz. Ne güzel büyük küçük, konu komşu olmak üzere herkes aynı sofra etrafında bir araya geliyor. Bu mübarek Ramazan ayında bereketli iftar sofralarında gönüller birleşiyor. Rabbim, birlik beraberliğimizi daimi eylesin, niyetlerinizi kabul etsin.” dedi.

İftar programı sonrası başkanlar ve beraberindekiler Ambarköy Açık Hava Müzesi’nde çay içip, sohbet ettiler.