İlçe Müftülüğünden Başkan Özel’e Davet

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ dolayısıyla Ladik İlçe Müftülüğü’nden; Uzman Vaiz Fatih Çakır, Avcı Sultan Mehmet (Merkez) Camii İmamı Ahmet Yılmaz, Din Görevlileri Dernek Başkanı ve Oymapınar Mahallesi İmamı Hasan Özeren ve ilçe müftülüğü çalışanı Remzi Soylu, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel’i makamında ziyaret edip, müftülük tarafından hazırlanan programa davet ettiler.

Konuklarına nazik ziyaretleri ve davetleri için teşekkür eden Başkan Özel, camilerde onurlu bir görevi yerine getiren din görevlilerini tebrik edip, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı. Özel: “Camilerimiz bir ibadet yeri olmanın yanı sıra toplumumuzu birleştirici özelliği ile insanın maneviyatını güçlendiren, moral veren yerlerdir. Camilerimiz, kelime anlamından da anlaşılacağı üzere insanların ortak bir yerde buluştuğu, kardeşlik duygularının, hoşgörü anlayışının, birbirimize olan sevginin güçlendiği kutsal yerlerdir. Toplumda zengin fakir, amir memur, yaşlı genç herkesi bünyesinde toplayan, aynı safta omuz omuza hep birlikte ibadet edilen camilerimizde onurlu bir görev ifa eden din görevlilerimizi tebrik ediyor, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutluyorum." dedi.

Ziyaret sonundan müftülük çalışanları, Başkan Özel’e takvim hediye edip, hatıra fotoğrafı çektirdiler.