Kaymakam Arslanargun’dan Başkan Özel’e İade-İ Ziyaret

Ladik Kaymakamı Harun Arslanargun, iade-i ziyaret etti Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel'i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Kaymakamlık makamına başkan yardımcısı ve meclis üyeleri ile birlikte 'hoş geldin' ziyaretine gidiyor Başkan Nurhan Yapıcı Özel'e, Kaymakam Harun Arslanargun iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Özel bir süre önce Ladik İlçe Kaymakamlığı'na atanan Harun Arslanargun'u kapıda karşılayarak “hoş geldiniz” dileğini tazeledi. Başkan Özel konuşmasında: “Allah'ın izniyle Sayın Kaymakamımızla birlikte uyum içinde ilçemize hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum. İlçemize tekrardan hoş geldiniz, yeni görevinizde başarılar diliyorum ”dedi. Konuğuyla hoş bir sohbet gerçekleştiren Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Kaymakam Arslanargun'a ilçenin yönetimi, Belediye planları ve proje projeleriyle ilgili bilgi verdi.

Kaymakam Harun Arslanargun'un görev süresi boyunca Ladik'e ve ilçe halkına yakışan hizmeti sunma teklifi Ladik Belediyesi ile uyum içerisinde ortak çalışmalara imza atacaklarını kaydetti.