Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle Yöresel Ürün Pazarı’nda kadınlarımızın 8 Mart Dünyalar Günü’nü tebrik etti.

‘HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA BİR KADIN VARDIR’

Yaşamları boyunca başarılı olan her erkeğin arkasında bir kadının olduğuna vurgu yapan Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal açıklamasında şunları kaydetti;

Ne güzel söylemiş Neşet üstad, "Kadınlar insandır, biz insanoğlu.”

8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle yöresel ürünler pazarında sevgileri, emekleri ve fedakarlıklarıyla hayatımıza anlam katan kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutlayıp, yüzlerinde tebessüm bıraktık. Günün önemine binaen de kendilerine hediyeler takdim edip, gönüllerde dua olduk. ????

#8MartDünyaKadınlarGünü