Ladik Belediyesi Kurban Bayramı’na Hazır

Ladik Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, hazırlıklarını tamamladı.

Vatandaşların kurbanlıklarını en rahat şekilde satın alabilmeleri ve sağlıklı bir ortamda kestirebilmeleri için çalışmalarını tamamlayan Ladik Belediyesi, Sanayi Mahallesi, çimento sapağı karşısında bulunan Kurban pazarını, tacirlerin ve müşterilerin rahatı için güvenilir, temiz ve sağlıklı bir şekilde hazırlayarak tüm imkanları yerine getirdi. Mezbaha da bakım-onarım ve temizlik çalışmalarını tamamlayan Belediye ekipleri, vatandaşların kurbanlıklarının kesimi ve etlerin parçalanması için sağlıklı ve güvenilir bir ortam hazırladı.

Kurban Bayramı’nın huzurlu bir şekilde geçirilmesi ve vatandaşların kurbanlarını sağlıklı bir ortamda kesmeleri için önlemler aldıklarını belirten Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, “Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğümüz Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Kurban pazarında ve mezbahada vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak için tüm birimlerimiz gereken önlemleri alacaklardır.” dedi.