Ladik Geek Sayfası Kurucuları Başkan Özel’i Ziyaret Etti

Mizahı kullanarak ilçemizin tanıtımında önemli bir görevi üstlenen Ladik Geek sayfasının kurucuları; Muhammet Ulut, Mustafa Ulut ve Hasan Sezai Uzun, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel’i makamında ziyaret ettiler.

Gençlerin ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Özel, “Gençlerimizin Ladik teması altında sosyal medya platformunda bir araya gelmesine vesile olan Ladik Geek sayfasına ve onlara destek veren sevgili gençlerimize teşekkür ediyorum. Çünkü Ladik, gençleriyle daha da şirinleşiyor. Temennimiz, hedefimiz onlarla aynı toprağa basmak, aynı havayı solumak, aynı suyu içmek…” olduğunu ifade etti.

Ladik Geek sayfasının kurucuları ziyaret sonunda Başkan Özel’e Ladik Saat Kulesi’nin yer aldığı tabloyu hediye ettiler.