Ladik’te Şehitlerimiz İçin Kuran-ı Kerim Kerim Okundu, Dualar Yapıldı

İdlib’de gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimiz için ilçemizde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Belediyemiz tarafından organize edilen ve İlçe Müftülüğünce okutulan Mevlid-i Şerif'e; Ladik Kaymakamı Sedat Sezik, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Mustafa Akar, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Güler, İlçe Müftüsü Ünal Öztürk, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Avcı Sultan Mehmet Cami’de akşam namazına müteakiben Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda; ilahiler seslendirildi, şehitler için mevlit okundu ve dua edildi. Yatsı namazı sonrasında ise Belediyemizce vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Cami önünde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, burada yaptığı açıklamada tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını, gazilere ise sağlık dolu bir ömür dilediğini söyledi. Başkan Özel, "Ülkemizin bekası için İdlib'te hain saldırılarda şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi minnetle anarken, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Ülkemiz, şehitlerimizi hiçbir zaman unutmadı ve asla unutmayacaktır. Ülkemizin geleceğini tehdit altına almak isteyenlere dün fırsat vermediğimiz gibi bugün de, yarın da fırsat vermeyeceğiz. Bugün burada okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti, okunan Mevlid-i Şerif ile birlikte semaya kalkan dualarımızda her zaman aziz Mehmetçiğimizle birlikte olduğumuzu gösterdik. Allah'ım kahraman ordumuzu muzaffer eylesin. Dualarımız Bahar Kalkanı Harekatı'na katılan Mehmetçiklerimizle birlikte…" diye konuştu.