Ladik YEG’in Yerel Kalkınma Stratejisi Projesi Onaylandı

Ladik Yerel Eylem Grubu olarak IPARD Programı 7. Başvuru döneminde, Leader tedbiri kapsamında, TKDK İl Koordinatörlüğüne yapmış olduğumuz Yerel Kalkınma Stratejisi Projesi, Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından onaylanmıştır.

AB-Türkiye eş finansmanı ile tamamı hibe olan 1 milyon 922 bin ₺’lik Yerel Kalkınma Strateji Projesinin sözleşmesi, TKDK İl Koordinatörü Dr. Bülent Turan ile Ladik YEG adına Belediyemiz Mimarı Bilal Karaman arasında imzalandı.

Sözleşme törenine İlçe Kaymakamı Sedat Sezik ile katılan Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, sözleşmeyle ilgili; “Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Projede emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza ve bu süreçte bizlere rehberlik eden İl Koordinatörümüze ilçem ve şahsım adına çok teşekkür ederim”dedi.