MHP Ladik İlçe Başkanı Aktaş’tan Başkan Özel’e İade-i Ziyaret

Göreve yeni seçilen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Selami Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel’e iade-i ziyarette bulundular.

Konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Özel, MHP Ladik İlçe Başkanı Selami Aktaş’a ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Hoş sohbeti ve güler yüzlü karşılaması için Başkan Özel’e teşekkür eden MHP Ladik İlçe Başkanı Selami Aktaş ise: "Göreve geldiğimizde ilçe başkanlığımıza gelerek bizleri tebrik eden ve başarı dileklerinde bulunan Sayın Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel’e, biz de bugün iade-i ziyarette bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaret sonunda MHP Ladik İlçe Başkanı Selami Aktaş, Başkan Özel’e Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.