Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç Ladik Meslek Yüksekokulu İnşaatını Gezdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, eğitim alanında 2018 yılı yatırım planına alınan ve yapımına başlanılan OMÜ Ladik Meslek Yüksekokulu’nda son durumu görmek ve çalışmaları yerinde incelemek için ilçemizi ziyaret etti.

İlçemiz Kaymakamlık binasına gelen OMÜ Rektörü Prof. Dr.Sait Bilgiç’i, İlçe Kaymakamımız Harun Arslanargun, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel ve AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican karşıladı.

Ziyarette, OMÜ Ladik Meslek Yüksekokulu çalışmaları ve ilçemizde yapılması planlanan projeler hakkında görüşmeler yapıldı.

Görüşmeler sonrası Rektör Bilgiç, Kaymakam Arslanargun, Belediye Başkanı Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Dirican ile birlikte yüksekokul inşaatına giderek, çalışmaları yerinde inceledi.