Rektör Ünal Ladik MYO Peyzaj Çalışmaları Hakkında İstişare Toplantısı Yaptı

Hayalimize kavuşmaya az kaldı...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal; Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Genel Sekreteri İdris Varıcı, Ladik Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Ünal Kaya, Belediye Başkan Yardımcımız Orhan Yılmaz, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, Büyükşehir Belediyesi Ladik Fen İşleri Şube Müdürü İhsan Kırbıyık, Fen İşleri Müdürümüz Hakan Karahan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şahin Örnek ve OMÜ yetkileriyle 2023-2024 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçecek olan Ladik Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulunarak, okulumuzun peyzaj çalışmaları ve iş paylaşımı hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Kenevir Dokuma Tezgahtarlığı, Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği ve Arıcılık Programlarının yer alacağı okulumuzun çevre düzenlemesi çalışmalarına Ladik Belediyesi olarak bizlerde tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Hevesle beklediğimiz yüksekokulumuz memleketimize hayırlı olsun.