Atık Aracı ve Konteynerleri Hizmete Sunuldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Sıfır Atık projesi kapsamında Belediyemize tahsis edilen yeni atık toplama aracı ve atık konteynerlerini hizmete giriyor.

Sıfır Atık’ın pilot ilçesi Ladik’e kazandırılan yeni atık toplama aracı ve konteynerleri ile daha önce pilot üç mahallemizden toplanan kağıt v.b. atıklar, tüm merkez mahallelerde, planlanan günlerde ve saat aralıklarında, görevli personeller eşliğinde toplanacaktır.

Sıkıştırmalı yeni atık aracının ve konteynerlerinin Ladik’e kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, “Sıfır Atık’ta kullanacağımız yeni hizmet araçlarımız, atıksız bir yaşamın hedeflendiği ilçemize ve duyarlı Ladik halkına hayırlı olsun. Bu güzel hizmetlerin pilot ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan’a, Samsun Milletvekillerimize, bakanlık yetkililerine Ladik adına teşekkür ediyorum.” dedi.