Başkan Özel’den Ladik Belediyespor’a Moral Ziyareti

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, ligin 2. yarısında yükselişe geçen Ladik Belediyespor kafilesine moral ziyaretinde bulundu.

Ladik Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek, teknik ekip ve futbolculara baklava ikram eden Başkan Özel, 19 Şubat Çarşamba günü Ladik’te oynanacak olan 1074 Çankırıspor maçı öncesi tüm ekibe başarı diledi. Takıma inandıklarını ve her zaman destek vereceklerini ifade eden Özel: “Bu hafta içi evimizde güçlü bir rakibimizi konuk edeceğiz. Ben oyuncularımıza yürekten inanıyorum. Ligin 2’nci yarısı yükselişe geçtik. Oyuncularımızın kalitesinden şüphemiz yok, bu hafta içi de bunu göstereceklerine inanıyorum. İnşallah 1074 Çankırıspor’u evimizden puansız yollayıp, ligde üst sıralara tırmanışımızı devam ettireceğiz" şeklinde konuştu. Özel, 19 Şubat Çarşamba günü saat 14:00’da Ladik Rahmi Güler Stadyumu’nda oynanacak müsabakaya da tüm ilçe halkını davet etti.