Başkan Özel Engellileri Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle, engelli bireyleri evlerinde ziyaret etti.

Engelliler Haftası'nın toplumsal farkındalığın artması ve engelli vatandaşların hayatlarının kolaylaştırılması adına toplumsal adımların atıldığı bir hafta olmasını temenni eden Başkan Özel, engelli ve ailelerini ziyaret edip, kendileriyle bol bol sohbet etti. Çeşitli hediyelerle engellileri ve ailelerini sevindiren Özel, engellilerin mutluluklarının tarif edilemez çok güzel bir duygu olduğunu söyledi. Özel; “İnsanoğlunun ortak sorunu olan engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil, hepimizi yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir sosyal olgudur. Toplum olarak engellilere gereken ilgi ve desteği sağlamalı ve onları yalnız bırakmamalıyız. Bizlerde bu çerçevede engelli kardeşlerimizin talep ve ihtiyaçlarını yerine getiriyor, onları yalnız ve çaresiz bırakmıyoruz. Onlar, Allah’ın bize özel emanetleri... Bu yavrularımızın mutluluğunu görmek tarif edilemez.  Ziyaretlerimiz, yavrularımızı ve bizi çok mutlu etti. Onları sevgiyle kucaklayarak; ailelerine ve tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve yaşam sevinci dolu günler temenni ediyorum.” dedi.

Özel, mahalle mahalle yaptığı ziyaretlerde büyükleri ve minikleri de unutmayarak hem onlarla sohbet etti hem de küçük hediyelerle tüm gönülleri sevindirdi.

Ziyaretlerde; İlçe Kaymakamı Sedat Sezik, Ladik Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyit Ahmet Ayan ve belediye personeli yer aldı.