Başkan Özel Hemşerilerini Yalnız Bırakmıyor

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, ilçemizde yalnız yaşayan ve evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü yaşlılar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında meclis üyeleri ve belediye personeli ile birlikte; Tatlıcak, Hamit, Küpecik, Cüce ve Soğanlı mahallelerindeki hemşerileriyle buluştu.

Gönülleri sevindirmek için hemşerilerinin kapılarını çalmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Özel; “Büyüğünden küçüğüne tüm hemşerilerime Ramazan’ın bereketini, huzurunu, sevincini hissettirmek istiyoruz. Bu Ramazan aynı sofrayı paylaşamıyoruz ama paylaşma, kardeşlik ve dayanışma ayında hiçbir hemşerimizi yalnız bırakmıyoruz. Sarsılmaz temellere sahip gönül birlikteliğimiz devam etmektedir.” dedi.