Başkan Özel Hemşirelerin Haftasını Kutladı

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası için ilçemiz Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi'ndeki hemşirelere çeşitli hediyeler takdim ederek, günlerini kutladı.

Tüm hemşirelerin haftasında kutlayan Başkan Özel; “Zor şartlar altında fedakarca çalışarak çalışır sağlamaya kavuşması için ellerinden gelen gayreti sergileyen başarılı hemşirelerimiz, özellikle bu zor süreçte mesleğini canla başla icra ediyor. Koronavirüs salgının tedavisi altında hemşirelerimiz çok büyük bir rol üstlenir. Dualarımız, kalbimiz onlarla… Allah yar ve yardımcıları olsun. Bugün de değerli hemşirelerimize moral ve destek olmak için tıklayınız. Tüm gizli kahramanlarımızın Hemşireler Haftası'nı kutluyor, mutluluk ve esenlikler diliyorum. ” dedi.