Başkan Özel Kitap Kampanyasına Destek Oldu

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Her Yere Kitap, Her Yerde Kitap" etkinliğine kitap ile destek oldu.

Samsun Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından üç yıldır başarıyla sürdürülen ve ulusal olarak beğenilere erişen ‘Samsun Okuma Vakti’ projesinde,  daha somut ve kalıcı eserler vermek için “Her Yere Kitap, Her Yerde Kitap" etkinliğiyle yeni bir projeye imza atan Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu çalışmasıyla ilimize; 1 Gezici Kütüphane, 1 Merkez Kütüphane, 100 Mobıl Kütüphane, 1.000 Mini Kütüphane ve 1.000.000 kitap kazandırmayı hedefliyor.

Bu kapsamda projeye destek olmak için Ladik Belediyesi’ni temsilen katılan Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel,  ilçemiz 100.Yıl Ortaokulu Müdürü Zafer Demirtaş’a kitaplarını teslim ederek, projeye gerekli önemin verilmesini ve herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini söyledi. Özel: “Kitap okumak, yaşam içinde kazanılması gereken en önemli alışkanlıklardan biridir. Kitap okumanın çocuklara hatta biz yetişkinlere kazandırdığı faydaları saymakla bitmez. Bu alışkanlık ne kadar erken kazanılırsa; kalıcılığı da o kadar fazla olacaktır. Kitap sevgisini aşılamak, okuma alışkanlığını kazandırmak için önemli projeleri hayata geçiren İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Bizde Ladik Belediyesi olarak projeye destek olmak ve farkındalık oluşturmak için kitaplarımızı değerli öğretmenlerimize teslim ettik. İnşallah bu önemli etkinliğimiz de ülke çapında büyük bir ses getirecek ve amacına ulaşacaktır.” dedi.

Ladik İmam Hatip Ortaokulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni Behice Demirtaş ise projeye desteklerinden dolayı Başkan Özel’e teşekkür edip, ‘Sana kitap hediye edeni unutma!’, ‘Sana kitap okuyanı ise hiç unutma!’ mesajlarının yer aldığı projeyi temsil eden saati hediye etti.