Başkan Özel Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Her gün farklı bir mahallede Ramazan’ın bereketini paylaşan Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, bugünkü programında meclis üyeleri ve belediye personeli ile birlikte; Oymapınar, Kirazpınar, Köseoğlu, Budakdere ve Çamlıköy mahallelerinde yalnız yaşayan ve evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü yaşlılar ile yardıma muhtaç aileleri ziyaret etti.

Her zaman Ladiklilerle iç içe olma sözü veren ve bunu Ramazan'da da sürdüren Başkan Özel, Ramazan'ın bereketini vatandaşlarla birlikte paylaştıklarını ifade ederek; “Ladik Belediyesi olarak kimsenin aç ve açıkta kalmaması için gayret sarf ediyoruz. Belediye hizmetlerimizin yanı sıra yardıma muhtaçların ve yaşlılarımızın dertlerine derman olmak için çalışıyoruz. Bunun için de yaşlılarımızı ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimizi hem ziyaret ediyor, hem de yardımda bulunuyoruz. Ramazan'ın bereketini değerli Ladiklilerle birlikte paylaşıyoruz” dedi.