Başkan Özel Salur Mahallesi’nde Başlatılan Yol Çalışmalarını İnceledi

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Belediyemiz Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz Fen İşleri ekipleriyle Salur Mahallesi’nde yapılan yol çalışmalarını inceledi.

Salur Mahallesi’nin altyapısının ve yollarının uzun zamandır yapılmayı beklediğini ifade eden Başkan Özel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e yol çalışmalarını başlattığı için teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde hareket ettiklerini belirten Özel; “İlçemizin en büyük kırsal mahallesi olan Salur’da, altyapı ve yol çalışmalarımız başlamıştır. Mahallemizin yıllar süren problemi artık sona erecek. Değerli Başkanımız Sayın Mustafa Demir, Salur’daki bu büyük sıkıntı giderilene kadar gerekirse; belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle ve muhtarımızla kamp kurup burada bekleyeceklerini ifade etmişti.  Özellikle bu zor günlerde başlatılan çalışmalar için kendisine minnettarım. Altyapı, yol ve diğer tüm çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte tamamlayıp, vatandaşlarımızın arzuladığı görüntüyü yaz ayına yetiştireceğiz. Büyükşehir Belediyesi ile tam bir uyum ve koordine halindeyiz. İlçemiz için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı kışın çamurdan, yazın da tozdan kurtaracağız. Amacımız kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza daha güzel ve yaşanabilir bir mahalle oluşturmak. Salur Mahallemizdeki yol çalışmamızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’ e, Fen İşleri ekiplerimize ve yol yapılmasına rıza gösteren mülk sahiplerine şahsım ve değerli hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum. " dedi.