Başkan Özel Şehit Kabirlerini Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, İlçe Kaymakamı Sedat Sezik, belediye meclis üyeleri, protokol mensupları ve siyasi parti temsilcileri ile birlikte 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Şehidimiz Ersan Sancı’nın kabrini ziyaret ederek; okunan Kur’an-ı Kerim'i dinledi, şehidimizin ruhuna dua okudu.

Şehit ziyaretlerine AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, CHP Ladik Özgür Ay, meclis üyeleri, AK Parti Ladik Kadın Kolları Başkanı Ayşe Düzgün ve belediye personelleriyle devam eden Başkan Özel, Deliahmetoğlu Mahallesi’ndeki Şehidimiz Uğur Göksu ve Küpecik Mahallesi’ndeki Şehidimiz Mihrettin Yiğman’ın kabrini de ziyaret ederek, dua okudu. Şehit Uğur Göksu’nun ailesiyle de biraya gelen Özel, kendileri hasbihal edip, çocukları sevindirdi. Şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla andığını ifade eden Özel, tüm şehitlerimize ve 15 Temmuz’da canını feda ederek şehitlik mertebesine ulaşan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.