Başkan Özel Yalnız Yaşayan Yaşlı Vatandaşları Ziyaretine Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, salgın sonrası sokağa çıkması yasaklanan ve yalnız yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte sırasıyla Başlamış, Alayurt ve Teberoğlu Mahallesi’ndeki yalnız yaşayan yaşlıları ziyaret eden Başkan Özel, onlarla yakından ilgilenerek sohbet edip, sorunlarını dinledi. Hane gezilerinde mahalle sakinleriyle de hasbihal olan Özel, kendilerine sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunup, maskesi olmayan vatandaşlara maske verdi. Özel; “Tecrübeleriyle geçmişten geleceğe köprü kuran, varlıklarıyla gurur duyduğumuz, gölgelerinde hayat bulduğumuz büyüklerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, bizim en öncelikli vazifemizdir. Özellikle bu zor günlerde onlara hürmet etmek, ziyaret etmek ve moral vermek; hem bizleri hem de yaşlılarımızı ziyadesiyle mutlu ediyor. Bugünde meclis üyelerimizle birlikte Başlamış, Alayurt ve Teberoğlu mahallemizdeki değerli büyüklerimizi ziyaret edip, bir ihtiyaçları olup, olmadığını sorduk. Belediye olarak her zaman yanlarında olduğumuzu söyleyip, değerli büyüklerimizin hayır dualarını aldık.” dedi.