Başkan Özel Yaşlılara Ve İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ziyaretine Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, yalnız yaşayan yaşlılara ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün ki programını; Hızarbaşı, Yuvacık, Yumaklı ve Karaabdal Mahallesi’nde gerçekleştiren Özel, Belediye Meclis Üyesi Adnan Topal ve belediye personeli ile birlikte yaşlıları ve ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret edip, kendileriyle bol bol sohbet etti. Mahalle gezilerinde çocuklarla da keyifli vakit geçiren Özel, küçük hediyelerle minikleri sevindirdi.

Ramazan’ın bereketini yaşamak ve yaşatmak için hemşerileriyle bir araya geldiğini ifade eden Başkan Özel, “Bu Ramazan her zamanki Ramazanlardan daha da farklı… Koronavirüs salgını nedeniyle hali hazırdaki zor şartları daha da zorlaşan vatandaşlarımızı yalnız bırakmamaya çok dikkat ediyoruz. Özellikle yalnız yaşayan büyüklerimizi sık sık ziyaret edip, ihtiyaçları olup olmadığını soruyor ve sıkıntılarını gideriyoruz.  İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın da hanelerine Ramazan’ın bereketini ulaştırıyoruz. Tabi yavrularımızı da sevindirmeyi ihmal etmedik.  Paylaşmanın verdiği mutluluğun yeri bir başkadır. Bu mukaddes ay bize sadece huzuru bulmayı değil, aynı zamanda paylaşmayı da öğretir. Biz de Belediye olarak ilçemizde Ramazan bereketini yaşamaya ve yaşatmaya çalışacağız.” dedi.