Çöp Konteynerleri Yıkanıp Dezenfekte Ediliyor

Ladik Belediyesi Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynerlerinde oluşan kötü koku ve görüntünün giderilmesi için başlattığı yıkama ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlar için daha sağlıklı ve temiz bir ortam oluşturmak amacıyla belirli aralıklarla hijyen çalışmalarını sürdüren Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde yer alan çöp konteynerlerini ilaçlayarak, dezenfekte etti.

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel “İlçemizin daha temiz bir kent olması ve vatandaşlarımızın nezih bir ortamda yaşamaları için temizlik faaliyetlerimiz aralıksız devam etmektedir. Bu çalışmalarımız kapsamında sürdürdüğümüz çöp konteyneri yıkama ve dezenfektesi sayesinde; görüntü kirliliği ve kötü koku oluşumu engellenirken, aynı zamanda larva ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş olunacak. Bu işlem sayesinde şehrimizin sokak ve caddelerindeki çöp konteynerleri, temiz ve steril hale getirilirken, ilçemiz de layık olduğu sağlıklı çevreye kavuşmuş oluyor.” dedi.